Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden
  • Gosselin
  • Gosselin
  • Gosselin
  • Gosselin
  • Gosselin

Gosselin

De Gosselin Group werd opgericht in 1930. Elke dag bieden ze geïntegreerde en hoogwaardige verhuis- en logistieke diensten aan die de bedrijfscontinuïteit, kosten en ecologische voetafdruk van hun klanten verbeteren.


Dakopbouw (7.130 m²)

- TT-elementen + initiële dakopbouw (stormschade)

- PIR isolatie: mechanisch bevestigd

- UltraPly TPO 1,1 mm: mechanisch bevestigd

Eigenschappen

Locatie

Belcrownlaan 9, 2100 Antwerpen

Bouwjaar
2017
Opdrachtgever
Euroports
Oppervlakte
21.685 m²
Categorie
Product

'U bent veilig onder ons dak'

Gosselin hecht veel belang aan de kwaliteit van haar diensten, waaronder de opslagruimtes voor de goederen van haar logistieke klanten. Om ervoor te zorgen dat deze goederen in goede staat worden opgeslagen in de magazijnen, werkte Gosselin samen met Mutec, om één van de daken te renoveren.

Het project omvatte in totaal 19.000 vierkante meter dakoppervlak, waarvoor een wit TPO-membraan werd gekozen. Dit is een hybride dakbedekking die zowel lasbaar als elastisch is. Deze keuze werd niet alleen gemaakt om de levensduur van het dak te garanderen, maar ook om de warmteontwikkeling in het magazijn tijdens warme zomerdagen tot een minimum te beperken.

Dit is de tweede keer dat Gosselin samenwerkt met Mutec voor dakrenovatiewerken. Johan Verbaeten, Facility Director, merkte op: "De samenwerking verliep opnieuw uitstekend en we ondervonden minimale hinder van de werkzaamheden."
"We hebben nu 2 mooie projecten achter de rug met Mutec. Het eerste project was zeer vlot verlopen zodanig hebben we terug gekozen voor Mutec voor het tweede project. Zoals de eerste keer is de communicatie, afhandeling en werking zeer fantastisch verlopen. Zodanig dat we minimale last hebben gehad van de werken." Gosselin Group.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.