Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Willy Naessens Technics

Maak kennis met Willy Naessens Technics, de afdeling die instaat voor de bouw van alle technische installaties en hierdoor aansluit op de verticale integratie filosofie.

Project in de kijker: BMW Meerschman

Bekijk dit project in de kijker waarbij verticale integratie helemaal tot zijn recht komt!
Les Trèfles

Project in de kijker: Les Trèfles

Mutec stond in 2016 in voor de dakwerken en aanleg van het groendak op de basisschool te Anderlecht. De passieve kleuter- en lagere school met sportzaal wordt gekenmerkt door vooruitstrevende energie – en milieuprestaties en werd gebouwd door CFE.

Quequin

Project in de kijker: Quequin

Algemene bouwwerken Quequin koos MUTEC in 2018 voor de energetische renovatie van zijn dak. Hier hebben we de oude dakopbouw volledig verwijderd tot op de draagstructuur om vervolgens een volledig nieuw dakpakket aan te brengen.

Viabuild

Project in de kijker: Viabuild

Recentelijk realiseerde Viabuild, één van de grote Belgische spelers in infrastructuurwerken, aan de Rupeltunnel in Puurs hun nieuw hoofdkantoor voor een totale investering van € 8 mio.

De Vuyst

Project in de kijker: De Vuyst

De Vuyst Fire & Interior Concepts in Zottegem is de specialist bij uitstek voor de realisatie van een gezellig interieur. De creatie van een persoonlijke sfeer met op maat gemaakte inbouwkasten, multimediawanden en ecologische hout- en gashaarden.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.