Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Wat doet MUTEC?

Renovatie

Uw centraal aanspreekpunt

MUTEC inspecteert voor u de te renoveren daken en adviseert u over de meest geschikte dakopbouw met alle voor- en nadelen van elke mogelijke optie. We houden rekening met de activiteiten onder de daken, de eventuele eis om bijkomend te isoleren en de gewenste levensduur. Vervolgens treft MUTEC alle nodige voorbereidingen en coördineren we alle werkzaamheden. Een beproefde formule voor een waterdicht geheel.
Contacteer ons

Nieuwbouw

Uw project naar een hoger niveau tillen

Als deel van de Willy Naessens Group kent MUTEC als geen ander de belangrijkste aspecten bij nieuwbouwprojecten: een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en afhandeling van de werken binnen strakke deadlines. Onze eigen productieploegen en vaste onderaannemers zijn hierop perfect afgestemd. Wist u dat MUTEC ook actief is voor andere (hoofd)aannemers naast Willy Naessens Industriebouw?
Contacteer ons

Nazorg & service op maat

Onderhoudsovereenkomst

Wilt u blijven genieten van de 10-jarige aansprakelijkheid dan is een onderhoudsovereenkomst aangewezen. Dit bevordert de levensduur van uw plat dak en verkleint de kans op waterschade. MUTEC verwijdert het vuil, maakt de afvoeren vrij en voert een visuele inspectie uit met bijhorende herstellingen. U ontvangt na afloop een fotoverslag zodat u op de hoogte blijft van de situatie op uw daken.
Contacteer ons

Interventies

Onze interventieteams zijn dagelijks in de weer voor kleine (nood)herstellingen, het aanwerken van dakdoorvoeren en visuele lekdetecties.
Contacteer ons

Inspectie

Op basis van voorafgaande dakinspecties en -insnijdingen stelt MUTEC in samenspraak met de klant een renovatie- en onderhoudsplan op. Ons technisch advies is volledig vrijblijvend en gericht op een duurzame relatie met de klant.
Contacteer ons

Andere activiteiten

Naast het verdichten van platte daken kan u bij MUTEC terecht voor activiteiten nauw verbonden aan onze corebusiness. We fungeren als centraal aanspreekpunt tijdens de werken en verzorgen een gestroomlijnde coördinatie tussen onze dakpartners.

Groendaken

Het plaatsen van groendaken houdt tal van voordelen in:
  • Bescherming tegen UV-stralen waardoor het dakmembraan een langere levensduur heeft;
  • Isolerend vermogen waardoor u aanzienlijk bespaart op energie;
  • Buffering van regenwater, dus ontlasting van de riolering;
  • Verhoging brandwerendheid dakopbouw zorgt voor een hogere brandveiligheid.
Contacteer ons

PV-installaties

MUTEC heeft gespecialiseerde PV-partners waarbij u verzekerd bent van een perfecte samenwerking. We waken erover dat de levensduur van uw dakafwerking die van de PV-panelen minstens evenaart. U kan steeds beroep doen op MUTEC om de toestand van bestaande daken te inspecteren, alvorens u hier bovenop zonnepanelen plaatst. Zo vermijdt U een kostelijke demontage en herplaatsing van de volledige fotovoltaïsche installatie met kans op beschadiging en verlies van opbrengsten tijdens de stockage.
Contacteer ons

Valbeveiligingssystemen

MUTEC draagt veiligheid hoog in het vaandel. We werken samen met erkende plaatsers voor de installatie en in dienst stelling van permanente veiligheidsvoorzieningen:
  • Ankerpunten en levenslijnen
  • Collectieve veiligheidssystemen
  • Kooiladders
  • Signalisatie en looppaden
Contacteer ons

Lichtstraten en koepels

MUTEC vernieuwt uw huidige koepels en lichtstraten los van of tijdens uw dakrenovatie. We houden rekening met eventuele rookluiken en opengaande delen. Standaard voorzien we een EPB-conforme en doorvalveilige uitvoering.
Contacteer ons

Steeldeck

Om de coördinatie voor de hoofdaannemer te vereenvoudigen biedt MUTEC het plaatsen van geprofileerde staalplaten mee aan. De pakketten worden boven geplaatst met behulp van een mobiele torenkraan en worden vervolgens manueel uitgedragen en bevestigd.
Contacteer ons

Interesse in ons werk?

Aarzel niet contact op te nemen met MUTEC. Bel of mail ons en wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Contacteer ons