Gratis elektrisch tanken dankzij MUTEC

De MUTEC solar carport is een parkeerplaats geïntegreerde oplossing. Terwijl de elektrische of hybride wagen onder de carport staat wordt hij opgeladen door gratis zonne-energie. Het standaard model overdekt 2 parkeerplaatsen en is voorzien van 1 laadpaal. Optioneel kan een 2de laadpaal voorzien worden. De carport is zodanig ontworpen dat er op een vlotte manier in en uit de parkeerplaats kan gereden worden, zelfs op smallere parkeerplaatsen. Bovendien is het een moduleerbaar systeem en kan er eenvoudig uitgebreid worden met telkens 2 parkeerplaatsen. Er is voldoende hoogte voorzien om zelfs bestelwagens te parkeren.

De carport kan in 2 versies geleverd worden. Ofwel met steunvoeten geïntegreerd in de parking ofwel een opbouw versie. Bij deze laatste worden er betonnen blokken op de bestaande parking geplaatst en wordt de carport op deze prefab betonnen parkeerblokken gemonteerd. Via een aanrij helling kunnen de wagens eenvoudig onder de carport rijden.

“Voordeel van het opbouwsysteem is dat bij bestaande gebouwen de parking niet dient opengebroken te worden om de carport te monteren.”

Met deze carport wil MUTEC inspelen op het stijgend marktaandeel van de elektrische en hybride voertuigen. We zijn er bij MUTEC van overtuigd dat bedrijven die dergelijke carports integreren op hun parkings een belangrijk concurrentie voordeel zullen hebben. Het onderhoud en brandstofverbruik van een wagenpark is namelijk een belangrijke kostenfactor in de bedrijfsvoering.

Het mooiste van het hele verhaal is ongetwijfeld dat de carport door middel van de zonnepanelen zichzelf terugbetaald. Gratis elektrisch tanken dus!

Interesse in onze solar carport? Bel dan nu 056 62 00 80